Podcast #8 – Volg jij je hart of houd je jezelf (onbewust) voor de gek?

Podcast #7 – Pure Liefde

Wat zal ik hier eens over zeggen? Een podcast waarbij ik zelf soms stilval, vanwege de overdonderende Liefde die ik voel. Luister zelf en ervaar.

 

Podcast #6 – Laat de buitenwereld toch lekker kletsen!

December was voor mij een rollercoaster aan inzichten, niet normaal! Het ene inzicht was nog maar net geland of het volgende diende zich alweer aan. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, er gebeurde van álles.

Mijn fysieke lijf liet me bijvoorbeeld LETTERLIJK zien dat ik de mening van de buitenwereld aan het loslaten ben. Hoe fascinerend is dat? Ik vertel je er alles over in deze podcast!

 

Podcast #5 – Geïnspireerde actie

Iedereen heeft verlangens, jij vast ook. Maak je echter ook daadwerkelijk stappen in die richting? Of heb je juist het gevoel dat je steeds verder van je verlangens afdrijft? Misschien raak je zelfs een beetje ongeduldig?

Luister dan naar deze podcast! Ik vertel je hóe je kunt afstemmen op je hart (en hoe simpel dat kan zijn) en dat het vervolgens ook écht de bedoeling is om te gaan handelen! Oftewel: Geïnspireerde actie! Dát brengt je namelijk dichterbij je diepste verlangens.

 

Podcast #4 – Benut jij je ware potentie? – Over talenten, authenticiteit en overvloed.


Als jij heel eerlijk bent naar jezelf, haal jij dan het beste uit jezelf naar boven? Steeds opnieuw? Benut jij jouw talenten? Durf jij écht jezelf te zijn, je authentieke pad te bewandelen en steeds die volgende stap te zetten?

Er ligt nog zoveel potentie in ons verstopt! Ook in jou! Luister maar eens naar deze podcast en laat je inspireren om het beste in jezelf naar boven te halen. It will change your life.

 

Podcast #3 – God kent slechts 1 antwoord: ‘JA!’


Het enige antwoord dat God/The Universe kent is JA en dat heeft zo zijn invloed op hoe wij ons leven ervaren. Waarom? Dát leg ik je in deze podcast uit.

 

Podcast #2 – Dare to look your enemy STRAIGHT into his eyes


Angst is een slechte raadgever. Toch is ’t super belangrijk om het recht in de ogen aan te durven kijken. Ongemak onder het tapijt schuiven helpt je namelijk NIET verder. In deze podcast leg ik je uit waarom deze raad CRUCIAAL is om geluk in jezelf te (her)vinden. Enjoy!

 

Podcast #1 – Over FALEN gesproken

Falen bestaat eigenlijk niet. Beter gezegd: de kiem van succes ligt er in besloten! Waarom? Ik vertel het je in mijn ALLERLEERSTE podcast. Enjoy!