Vroeger wilde ik kraamverzorgster worden en later werd dat juf. Een kind inspireren en stimuleren in zijn talenten, ze laten groeien! Spelenderwijs! Dat leek me fantastisch.

De PABO is het uiteindelijk niet geworden, een andere lerarenopleiding evenmin. Ik heb Bedrijfskunde aan de universiteit gestudeerd, gevolgd door een master Human Resource Management. Hierna ben ik het bedrijfsleven ingestapt, waarna 6 leerzame, enerverende jaren volgden. Ik heb enorm veel mensen in hun loopbaan begeleid en gecoacht, iets waar ik veel plezier uit haalde. Ondertussen werd ik ook nog moeder (WAUW!) en begon ik steeds meer te ervaren dat ik elk moment van de dag kan intunen op een wijsheid die groter is dan ikzelf. Veel groter. Zodra ik me daaraan overgeef, luister en in actie durf te komen, ervaar ik een diepe vervulling.

Ik heb aan den lijve ondervonden hoe alles begint te stromen, zodra ik door zelf opgeworpen barrières heen durf te stappen. Hoe sluiers opgeheven worden. Hoe nieuwe kansen op onverwachte wijze naar me toe komen, hoe energie steeds vaker letterlijk zichtbaar voor me is en hoe puzzelstukjes op hun plek vallen. Een gevoel van diepe vervulling staat bij mij op de voorgrond. Dat betekent niet dat ik opeens altijd ‘blij’ ben en dat er niets gebeurd in mijn leven waardoor ik van slag raak. Ik kan deze gebeurtenissen vaak echter wel vanuit een ander perspectief zien en daardoor de bijkomende emoties beter omarmen.

Mijn echte wake-up call kwam toen ik 5 jaar geleden moeder werd.

Hoewel ik al sinds mijn tienerjaren alles rondom bewustwording en spiritualiteit opslurp, kwam mijn echte wake-up call toen ik 5 jaar geleden moeder werd. Het leek wel of er met de geboorte van mijn zoon ook een nieuwe Yneke werd geboren. Eindelijk liet ik mijn gevoeligheid en authenticiteit toe, helemaal in het moeder zijn. Muurtjes brokkelden af en ik durfde mijn hart meer en meer te volgen. Nog steeds waren er ook situaties die ik op dat moment liever anders zag. Zo ging ik na 5 maanden verlof weer aan het werk, terwijl alles in mij schreeuwde: ‘NEE!’. Mijn inimini-baby 3 dagen achterlaten bij een (fantastische) oppas, ik vond t vreselijk. Ik  kon op dat moment echter kiezen: verdrinken in zelfmedelijden en tegen de stroom inzwemmen of de situatie omarmen en er het beste uit halen. Ik koos voor het laatste en die levensinstelling heeft me uiteindelijk gebracht waar ik nu sta. Ik leef niet meer voornamelijk uit mijn hoofd, maar volg mijn hart. Daardoor zit ik steviger in het zadel dan ooit tevoren en zie ik elke hindernis als een avontuur. Het is de bedoeling dat ik dit leven LEEF en me niet laat leiden door angst, maar door Liefde. 

En precies datzelfde geldt voor jou! Ik heb dan ook een grote missie: ik wil zoveel mogelijk vrouwen helpen om een écht vervullend leven te leiden. Een leven vanuit je hart. Niet morgen, maar NU!

Ik voel me een geboren leraar, met hart en ziel. Geen gangbare, maar een eigenwijze. Eentje die anderen gaat helpen bij het hervinden van hun essentie. Dat innerlijke waakvlammetje doen oplaaien als een waarachtig vuur en JOU weer laten strálen! Zodat alles in het leven kan gaan stromen zoals het bedoeld is. Dat je durft te staan voor wie JIJ bent. Dat je meer vertrouwen krijgt in jezelf. Dat je durft te luisteren naar je hart, de stem van je ziel die je ervaart als een zachte bries. Een zachte bries die je zachtjes en liefdevol het lichtste, mooiste levenspad influistert en die ten allen tijde voor je beschikbaar is. Die je helpt om ook in zware tijden, lichte momenten te ervaren.

Ieder van ons heeft toegang tot zóveel wijsheid, maar durf JIJ die wijsheid te volgen? Dwars tegen de menigte in, puur en alleen omdat JIJ weet dat dit voor JOU de beste weg is?

Let your inner sun shine!

Het is mijn missie om jou weer te laten strálen! Let your inner sun shine! Ik wil jou leren om minder naar je hoofd te luisteren en meer naar je hart. Een pad die ik bewandel en altijd zal blijven bewandelen. Het vraagt commitment. Wat wíl jij nou echt?

Nieuwsgierig? Neem een kijkje in mijn aanbod en ervaar wat ik voor je kan betekenen.